Da jeg selv syr en del, er bloggen en perfekt mulighed for mig også at få arkiveret disse designs. De er ikke til et kommercielt formål, men blot en måde for mig at gemme det enkelte design, jeg producerer.

Louise 011

En sort oversize silkeskjorte med grå knapper foran, opsmøget ærmer og dyb udskæring. Jeg bruger den over et par slidte jeans eller til et par blondeleggings. Tørklædet er også hjemmelavet i grå blonder.

Kappe

En sort kappe jeg har designet og fået syet, da jeg var i Vietnam. Den har en rå lynlås, aftagelig hætte og siderne kan snøres op.

Blog 013

En oversize ternet skjorte med knapper og opsmøg – jeg bruger den enten som skjorte til slidte shorts eller jeans, til leggings eller som en åben jakke.

Blog 010

En sort buksedragt i bomuldshør med opsmøgede ben. Den er perfekt om sommeren med enten et par gladiatorsandaler eller med et par plateusko.

Blog 009

En quiltet vest i sort skinnende stof med pailietter. Den bruger jeg til alt lige fra kjoler til t-shirts. Den kan gøre en simpel kjole til et mere interessant outfit.

Tøjbilleder 025

Skjortekjole i krøllet silke, som jeg for det meste bruger over et par leggings. Den kan sagtens stå alene.

En ternet oversize skjorte med hætte og brede opsmøg. Jeg bruger den som en jakke

En skjortekjole i vietnamesisk silke, som jeg selv har designet og fået syet i Vietnam. Det er min ynglingkjole og redder mig i en enhver tøjkrise til fester.

Enkel kjole/vest med rå lynlås

En frakke/cardigan med korte ærmer i tæt krammet uld. Jeg elsker den og kan bruges på mange forskellige måder – både med en læderjakke under, løse bukser eller over en fin silkekjole til at gøre det til et mere råt udtryk.

Reklamer

6 kommentarer to “Hjemmelavet”

 1. Karina said

  Cool – kommer du ned og får en kop kaffe…….k

 2. amanda said

  sæger du den dine kappe? skriv gerne til min mail 🙂
  (a.nielsen92@live.dk)

 3. Pernille said

  Nr. 1 og 3 er VILDT fede! Sælger du dem evt?
  Skriv gerne til min mail 😀
  (nille.w@hotmail.com)

  • takeadayoff said

   Hej Pernille, hvor er det dejligt du synes de er fede! Jeg elsker dem også selv – de passer til alt. Jeg sælger dem desværre ikke, jeg har kun disse unika. Men jeg skal nok sige til, hvis jeg får produceret nogle flere af slagsen 🙂

 4. Katrine said

  Hej,

  Hvor er det bare nogle flotte ting du har syet 🙂
  Er selv glad for at sy, men er ikke en ørn til at designe selv, er der mulighed for at købe nogle af mønstre?

  Hilsen Katrine

  • takeadayoff said

   Hej Katrine,
   Det er desværre begrænset hvad jeg har af mønstre. Noget af tøjet har jeg designet og fået syet i udlandet (uden mønster – kun design) og andet har jeg taget udgangspunkt i et basismønster og tilføjet – klippet og syet ekstra på – hen ad vejen i processen. På det punkt er jeg desværre lidt ustruktureret, men sådan fungerer jeg bedst i den kreative proces, når jeg skal sy. Jeg er nemlig nok lige omvendt af dig – jeg tror jeg er bedst til det med at designe og finde på 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: