Om

Untitled-3Kender du det, at det sidste og første du tænker på, når du går i seng og står op om morgenen er, hvad du skal have på af tøj? Men ikke kun det – også hvad du skal have på til havefesten på lørdag eller koncerten tirsdag aften eller fødselsdagen i slutningen af måneden? TAKEADAYOFF består af Louise på 29 år, Cand.comm fra Roskilde Universitet.

Bloggen blev til, da jeg manglede en mulighed for at arkivere mine outfits til senere inspiration. Mine tanker og ideer om mode kredser altid i mit hoved, derfor så jeg en mulighed i blogverdenen for at få dem ‘ned på papir’. Bloggen består udover daglige inspirationsopslag inden for modeverdenen, af en TØJKALENDER (se i bunden af siden under kategorier) med mine outfits til hver lejlighed. Så kan jeg altid vende tilbage til min blog, hvis jeg pludselig finder mig selv i en uinspireret tilstand.

Navnet TAKEADAYOFF  udsprang af det amerikanske ord for dét at rive en side af kalenderen. Jeg synes navnet har et afslappet udtryk over sig, da det også kan betyde at tage en fridag – en fridag for mig består ofte af en fordybelse i modens verden gennem en bunke fede modemagasiner og modeblogs og en tur rundt i mine ynglings vintagebutikker og andre.

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog ikke mig, de har ikke noget kommercielt formål. Billeder jeg selv har taget tilhører mig. hvis du låner billeder fra denne blog så vær venlig at linke tilbage hertil.

(Header billede: thefamiliarstrangers.com)

En kommentar to “Om”

  1. Charlotte said

    Rigtig god idé med du har fået her… Synes det er sjovt at se, hvad du har ‘samlet’ sammen som inspiration. Og du har helt ret mht. at ligge i sengen og spekulere over næste days outfit eller til festen i weekenden. Jeg ligger også tit og i sengen og tænker over, hvordan jeg skal sætte forskellige dele sammen osv.

    Kh
    Charlotte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: